box ll.png

TITLE SPONSOR

of THE BUZZ CONFERENCE


WANT MORE LISTINGS? CLICK BELOW!

 
Crowd of People

#recharge2022
JANUARY 13, 2022

The Most Influential Voices in Canadian Real Estate


With a Pre - Networking Event on January 12, 2022


***PROVINCIAL & FEDERAL SAFETY GUIDELINES IN EFFECT.

MASKS, SOCIAL DISTANCING & COVID PASSPORTS ARE REQUIRED, NO EXCEPTIONS. Please ensure you have the most current ONTARIO COVID PASSPORT available.

We are looking for Sponsors, Speakers & Strategic Partners for our TECH/BIZ Alley. Email us at thebuzzconference@outlook.com


Follow all the buzz on Instagram @thebuzzconference

 

THE MORNING KICKOFF IN HAMMERSON HALL

Join Us

Take a look below to learn about the schedule for The BUZZ CONFERENCE. If you have any questions about specific activities or event timing, please don’t hesitate to get in touch - we’ll be happy to help.

7:30AM - 8:45AM ( at which everyone should make their way into HAMMERSON HALL )

EARLY BIRD MORNING NETWORKING & COFFEE CHAT

NETWORK WITH INDUSTRY LEADERS, ENGAGE IN OUR SOCIAL MEDIA VIGNETTES AND SIP ON A HOT CUP OF JAVA & HEALTHY MUFFINS

9:00AM SHARP

MELISSA SALAZAR

WELCOME TO THE BUZZ CONFERENCE #RECHARGE2022

9:05AM - 9:40AM
35 MINUTES

RICHARD SILVER, Moderator

LEVELLING UP, DISRUPTION & SEEING THE INDUSTRY THROUGH AN INNOVATIVE MINDSET & A NEW VISION FOR THE FUTURE

GUEST PANELISTS - RYAN SERRAVALLE, AMY YOUNGREN, MATT REGAN, RYAN BARNES

9:40AM - 10:10AM
30 MINUTES

TOM STOREY

THE NEXT TRANSFORMING NEXT GENERATION REALTOR®, WHAT IT TAKES TO BE THE TALK OF YOUR TOWN & CONVERT MORE CLIENT LOVE!

10:10AM - 10:50AM
40 MINUTES

KENDAL NETMAKER, KEYNOTE

A COMPELLING STORY OF PERSISTENCY & RESILIENCY AT ITS BEST. 
DRIVEN, THE ULTIMATE RESILIENCY FORMULA

10:50AM - 11:20AM
30 MINUTES

MATT LIONETTI

LET'S GET REAL! The POWER of PERSONALITY & WHY IT'S TIME TO HUMANIZE YOUR ROLE AS A REAL ESTATE LEADER.

11:20AM - 11:50AM
30 MINUTES

NATASHA KOIFMAN & SPECIAL GUESTS

REAL ESTATE'S NEWEST MARKETING SUPERPOWER IS EMOTIONAL BRANDING. TAP INTO THE CONSUMER'S PSYCHE FOR REAL ESTATE ON A PERSONAL LEVEL TO ENHANCE THEIR LIFESTYLE. EMOTIONAL CONNECTIONS IN REAL ESTATE IS THE NEW VOGUE.

11:50PM - 12:30PM
40 MINUTES

JESSICA LENOUVEL, KEYNOTE

MORE MONEY, LESS HUSTLE

12:30PM - 1:30PM

TWO CHOICES


1/ NETWORKING LUNCH BREAK IN SEATED ROOMS


2/ LUNCH & LEARN IN RBC THEATRE

LUNCH & LEARN WITH TERANET, INTRODUCING REALM. THE NEW INNOVATIVE MLS PLATFORM FOR REALTORS®

ENJOY THE NETWORKING TOO!

 
Conference

THE AFTERNOON BREAKOUT HUSTLE
LOWER LEVEL ( 3 ROOMS ) 
( See Upper Level Sessions Below,
additional 3 Rooms )

Fast-Paced, High-Octane, Energy-Filled Sessions Offering Actionable Tips & Tricks & Relevant Information & Refreshing Systems & Strategies 
YOU NEED FOR REAL ESTATE!

 

HAMMERSON HALL

1:30 - 2:05pm - 35 Min.

HOW TO SELL PRE-CONSTRUCTION CONDOS & HOMES

Michael Klassen 

RBC THEATRE
1:30 - 2:05pm - 35Min.

THE REALTOR® OF THE FUTURE TOP GUNS 2

Dorian Rodrigues, Alex Hill, Tre Folkes, Marina Efstathiadis, Cody Skrzypkowski

Moderator, Francisco Angulo

ROGERS THEATRE
1:30 - 2:05pm - 35 Min.

NEXT LEVEL & TOP TIER TEAMS

Rina DiRisio, TBA, Moderator, Kathleen Black

HAMMERSON HALL

2:10 - 2:40pm - 30Min.

BE RECOGNIZABLE, BUILD MORE MINDSHARE TO GET MORE MARKETSHARE

David Greenspan

RBC THEATRE

2:10 - 2:40pm - 30Min.

THE POWER OF HIGH NET-WORTH NETWORKS IN LUXURY REAL ESTATE

Petrus Engelbrecht, Julie Faupel, Toni Haber, Jeff Wilson, Moderator, Richard Silver